Starity

Klippremier: Loreen — Heal

2013. február 21. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma jelent meg Loreen legújabb klipje, amelyet a Heal című dalhoz forgattak. Emellett szintén ma jelent meg egy új dal, amely a Kleeruppal közös Requiem Solution.

hirdetés
Klippremier: Loreen — Heal

Loreen bizonyosan azon az elven gyártja klipjeit, hogy a szép végeredményhez idő kell, ugyanis nem kapkodja el a dolgokat. Erről tanúskodik az is, hogy legutóbbi videója tavaly jelent meg, legutoljára pedig tavaly októberben jelentetett meg új dalt nemzetközileg.

Az énekesnő tavalyi eurovíziós győzelme után kiadta első albumát Heal címmel, amelyről most a címadó dalt klipesítették meg. A videó hangulata az énekesnőtől már jól megszokott sötét, borongós világot mutatja be, amelyhez – hogy még inkább magával ragadó legyen – téli tájat is adtak, a külső helyszíneken ugyanis hófedte minden.

A klip mellett ma jelent meg még a Requiem Solution című dal is, amelyben Loreen csak közreműködik, és a Kleerup következő albumán kapott helyet. A videó itt érhető el. A Heal kisfilmje pedig alább tekinthető meg:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek