Starity

Celebek bébiszitterkednek?

2010. augusztus 05. 11:11   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valóban bébiszitterkednek a sztárok? Ugyan, egy percig sem gondolhatnánk ezt komolyan! Szó sincs ilyesmiről, csupán egy érdekes felmérés bukkant fel a neten.

hirdetés
Celebek bébiszitterkednek?

Egy felmérés alapján a brit OK magazin közzétette, kit milyen cím illetne meg a gyerekekkel kapcsolatosan. A teljes listát nem közölték, azonban a top eredményeket megtudhattuk. Úgy tűnik Cheryl Cole-t fogadnák fel legtöbben pótmaminak annak ellenére is, hogy még nem is anyuka, és pótapukának pedig a három gyermekes David Beckhamet választanák.

A focista örülhet, azonban nem sokkal utána követi a listában Wayne Rooney az ötödik helyen. Biztos sokan nem lepődnek meg, miszerint Justin Bieber kapta meg a „legjobban áhított bébiszitter” címet a tiniktől.

A lista elején szerepel még Nanny McPhee, Super Nanny és Mrs. Doubtfire. Celeb mamik is benne vannak a top 10-ben: Davina McCall, Tess Daly, Kirsty Allsopp és Lorraine Kelly.

Bizarr, de a televíziós mesefigura, Peppa Pig, a malac is helyet kapott a top 10-es pótapuk között.

Annie Keen a sitters.co.uk menedzsere is kommeltálta az esetet: „Ez megmutatta, hogy a gyerekek és felnőttek merőben más tulajdonságokat keresnek egy bébiszitterben. Az az igazság, hogy a két nézőpont összegyúrása lenne a tökéletes.”

Kíváncsiak vagyunk, az olvasó mit szól az eredményhez, és kiket tenne az első helyre!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek