Starity

Képernyőre kerül Blanca Soto új sorozata

2013. február 22. 13:01   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Képernyőre került Blanca Soto és Fernando Colunga közös telenovellája, Amit a szív diktál címmel.

hirdetés
Képernyőre kerül Blanca Soto új sorozata

Nemrég még arról számoltunk, be, hogy az RTL II képernyőre tűzi Blanca Soto egyik sorozatát. Most azonban már arról is információnk van, hogy a legújabb Blanca Soto-sorozat is látható lesz a televízióban.

Soto kisassony jelenleg Mexikóvárosban tartózkodik, hiszen a Porque el amor manda című telenovellát forgatja Fernando Colunga oldalán. Néhány nappal ezelőtt még csak annyiról lehetett tudni, hogy valamikor az év első felében képernyőre tűzi a TV2 az említett sorozatot. Mára már az is biztos, hogy március 4-étől a 16.00-s idősávban lesz látható a TV2-n Amit a szív diktál címmel.

A történet szerint a chicagói pizzafutárnak, Jesús Garcíának (Fernando Colunga) megalázó módon egy titkárnői állást kell elvállalnia a gyönyörű Alma Montemayor (Blanca Soto) mellett, hogy kislánya közelében lehessen, miközben természetesen hamar beleszeret főnökébe. A novellában a főhősökön kívül Erick Eliasszal (A szerelem nevében), Claudia Álvarezzel (Kettős élet), Jorge Aravenával (Kedves ellenség), Luis Couturierrel (A vadmacska új élete), Carmen Salinasszal (Marichuy – a szerelem diadala), Alejandro Ávilával (Teresa), Kika Edgarral (A végzet hatalma), Ricardo Margaleffel (Pokolba a szépfiúkkal) és Ninel Condéval (A szerelem tengere) találkozhatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek