Starity

Ethan Hawke lenézi az Oscart

2013. február 22. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész elárulta, ki nem állhatja az Oscar-díj-átadót, szerinte ez egy újabb mód arra, hogy nyerteseket és veszteseket kiáltsanak ki.

hirdetés
Ethan Hawke lenézi az Oscart
Fotó: Robbie Fimmano

A forgatókönyvíróként is tevékenykedő színész már két Oscar-jelölést kapott korábbi filmjeiért: egyet a Legjobb férfi mellékszereplő kategóriában a Kiképzésért, a másikat pedig a Legjobb adaptált forgatókönyvért a 2004-es Before Sunsetért, de elárulta, ki nem állhatja az egészet.

„Az emberek Amerikában mindent versennyé akarnak faragni, hogy kiderüljön, ki az egyértelmű nyertes és a lúzer. Nézd már meg, hány felejthető, ostoba film nyert Oscart, ez egyszerűen nagyon pusztító”mesélte a Gotham magazinnak.

Ethan nem az első színész, aki nemtetszését fejezte ki az Akadémia kapcsán, korábban Joaquin Phoenix mondott pár emlékezetes szót a gáláról: „Ez egy szar. Egy hatalmas fos, és nem akarok a része lenni. Nem hiszek benne.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek