Starity

Jennifer Lawrence a Dior 2013-as arca

2013. február 22. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éhezők viadalának sztárja, Jennifer Lawrence képviseli a Diort a 2013-as táskakollekció kampányában, ezzel olyan sztárokat felváltva, mint Natalie Portman vagy Charlize Theron.

hirdetés
Jennifer Lawrence a Dior 2013-as arca
Fotó: Willy Vanderperre

Jennifer bevallotta, hogy korábban nem érdekelte a divat, de nagy megtiszteltetés számára, hogy egy olyan márkát képviselhet, mely szinte egyet jelent a minőségi divat fogalmával.

A 22 éves színésznő képeit Willy Vanderperre készítette, a stílusért pedig Olivier Rizzo volt a felelős. Frizurája Anthony Turner keze munkáját dicséri, a visszafogottan elegáns sminkje pedig Aaron de Meynek köszönhető.

A hirdetések még ebben a hónapban feltűnnek a magazinok lapjain, azonban áprilisra már a legtöbb helyen láthatóak lesznek a képek a gyönyörű színésznőről. Jennifer főként a lánc-fogantyús Miss Dior-táskákat reklámozza, azonban ő képviseli a Dior új tervezőjének, Raf Simonsnak a legújabb ready-to-wear („kész arra, hogy hordd”) kollekcióját is.


Fotó: WWD / Willy Vanderperre

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek