Starity

Katie nem csak vendégszereplő lesz

2010. augusztus 05. 13:01   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Upper East Side-iak már tudhatnák, hogy ha új csaj költözik a városba, az bizony nem sok jóval jár — és még az sem biztos, hogy egyhamar megszabadulnak tőle.

hirdetés
Katie nem csak vendégszereplő lesz

A sorozatban Nate Archibaldot alakító Chace Crawford nyilatkozott nemrégiben az MTV-nek, amely egy filmbemutatón csípte el a jóképű színészt, és többek között Miss Cassidyről is kérdezték.

„Katie nagyszerű! Már korábbról is ismertem, de ezúttal csak úgy megjelent közöttünk, (és már dolgozott is) már jó pár hete forgat velünk, és itt lesz még, ha jól tudom 10—12 epizód erejéig. A karaktere (Juliet Sharp — a szerk.) alapjában véve egy kiszámíthatatlan nőszemély. Ő (Juliet) és én (Nate) nem lehetünk őszinték egymással, titkolózunk egymás előtt.”

Korábban már a Blair Waldorfot alakító Leighton Meestert is megkérdezték Julietről, aki azt nyilatkozta, hogy „nagy bajkeverő a lány, és nem az, akinek látszik”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek