Starity

Selena Gomez hűtlen volt Bieberhez?

2013. február 22. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Spring Breakers forgatásai alatt megcsalta volt barátját Gucci Mane-nel?

hirdetés
Selena Gomez hűtlen volt Bieberhez?

Hiába ért véget Selena Gomez és Justin Bieber szerelme, a média még mindig előszeretettel hozza fel kapcsolatuk részleteit. Így történt ez most is, hiszen a legújabb hírek szerint a színész-énekesnő megcsalta Biebert még a Spring Breakers forgatásán.

Selenát egy bizonyos Gucci Mane-nel hozták hírbe, aki a filmben egy Archie nevű bűnözőt és drogbárót alakít. A MediaTakeOut információi szerint a fiatalok gyakran időztek kettesben a Disney volt sztárjának lakókocsijában hosszú órákig és a 33 éves rappert cseppet sem zavarta a tudat, hogy Justin is a képben van.

„Furcsálltuk, hogy annyi időt töltött Guccival. Volt idő, amikor a producerek biztonsági őröket küldtek oda, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy jól van. Voltak akik azzal viccelődtek, hogy azt mondták Guccinak, vigyázzon, vagy szólnak Justinnak, de ő lenézően és trágárul reagált ilyenkor” – mesélte a mozi egyik produkciós asszisztense.

Gucci egyébként Justin tökéletes ellentéte. Vádolták már többek között gyilkossággal is, ám a vádakat később ejtették, így nehéz lenne elhinni, hogy Selena képes volt együtt lenni vele a babaarcú srác után.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek