Starity

The Miz eljegyezte barátnőjét

2013. február 23. 10:10   |   Szerző: Lilimooo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég arról írtunk, hogy Eve Torres, a szintén ex-WWE-díva ujjára került gyűrű, mától azonban már a francia-kanadai modell mondhatja magát menyasszonynak.

hirdetés
The Miz eljegyezte barátnőjét

A WWE pankrátora, The Miz eljegyezte kedvesét, a volt WWE-díva és a House Of Maryse tervezőjét. Február 22-én reggel sokat sejtő üzenetet hagyott Twitter-oldalán, amiből már a rajongók nagy része kitalálta, mi történt.

„2013. február 21., a randi, amire emlékezni fogok örökre, micsoda gyönyörű nap és éjszaka, én vagyok a legboldogabb lány a világon!” Majd nem sokkal később hivatalosan is megerősítette a hírt, tudatva a világgal, hogy mától ő menyasszony!

A mikroblogon később pedig a gyűrűjéről is rakott fel képet, ezzel a szöveggel: „Az én gyönyörű eljegyzési gyűrűm! Szerelem!”

Mostanában sok az eljegyzés a WWE házának környékén, hiszen legutóbb egy másik WWE-pankrátor jegyezte el kedvesét, előtte pedig Eve Torres ujjára is gyűrű került. Kíváncsian várjuk, hogy kik lesznek a következők!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek