Starity

Chow Yun Fat a Cold War második részében?

2013. február 23. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Anna és a király sztárja állítólag szerepelni fog a Cold War 2-ben - az viszont hivatalosan is megerősítést nyert, hogy két újabb filmmel örvendezteti meg a rajongóit.

hirdetés
Chow Yun Fat a Cold War második részében?

A The Last Tycoon sztárja, Chow Yun Fat azt fontolgatja, hogy csatlakozik Aaron Kwok csapatához, és szerepet vállal a tavaly hatalmas sikert aratott thriller, a Cold War második részében – állítja Jayne Stars.

Állítólag Chow egy gonosztevő szerepét kapja Sunny Luk és Longman Leung filmjében, a Cold War 2-ben, aki elrabolja az Aaron Kwok által játszott Sean Lau családtagjait. A rendező, Sunny Luk hivatalosan is megerősítette, hogy a forgatás 2013 végén kezdődik, azt viszont nem volt hajlandó elárulni, hogy Chow valóban játszik-e a filmben.

Egy telefonos interjúban a színész felesége és menedzsere, Jasmine Tan azt mondta, hogy egyelőre folynak a tárgyalások, de még a forgatókönyvet sem látták, így addig nem adhatnak választ a kíváncsi kérdésekre. „Amíg jó a forgatókönyv, addig nem számít, hogy ez egy hongkongi, egy kooprodukciós vagy hollywoodi film.”

Azt is hozzátette, hogy Chow több produkciót is forgat majd ebben az évben – például áprilisban Wong Jing új filmjében fog szerepelni, az év második felében pedig egy amerikai projekten fog dolgozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film új Cold war yun chow fat
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek