Starity

Colin Farrell imádja az apaságot

2013. február 23. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenleg két gyermeke élvez prioritást a színész életében, most exkluzívan mesél az apaság örömeiről.

hirdetés
Colin Farrell imádja az apaságot
Fotó: Jason Merritt / Getty Images

A Seven Psychopaths sztárja két fiúgyermekkel büszkélkedhet előző kapcsolataiból: a kilencéves James és a hároméves Henry prioritást élveznek nála – árulta el legutóbbi interjújában. A színész eddig sokat aggódott a munka miatt, de jelenleg csak gyermekeire szeretne koncentrálni, mivel ez számára a legnagyobb öröm.

„Az apaság csodálatos, sokkal nehezebb távollenni otthontól most, hogy gyermekeim vannak. Annyira csodásak, nagyon imádom őket. Már a mozifilmek miatt sem stresszelek annyit. Megteszed, ami tőled telik, majd a legjobbakat reméled, végül, mikor vége a forgatásoknak, hazamész a kölykökhöz, ez fenséges érzés” – árulta el a BANG Showbiz riporterének.

Colin három hetet töltött otthon, Dublinban az ünnepek alatt, de bevallotta, csak nagyon ritkán tud hazamenni szülőföldjére, mivel minden szabadidejét Jamesszel és Henryvel tölti Los Angelesben.

„Minden év karácsonyán otthon vagyok, néha évi kétszer is Írországba utazhatok, de imádom az érzést, ami elfog, ha hazaérek, és meglátom a gyerekeket. Ha nem dolgozom, velük vagyok a legszívesebben.”

Míg Hollywood legnagyobb éjszakája, a 85. Oscar-gála is kezdetét veszi vasárnap, Colin otthon lesz a srácokkal, és elmondása szerint biztosan nem fogja bekapcsolni a tévét, hogy megnézze a közvetítést a gáláról. „Nem hinném, hogy néznének ilyen unalmas műsort.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek