Starity

Joe Odagiri 2013-ban sem pihen

2013. február 23. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznek a 2013-as évre is rengeteg felkérése van, hamarosan pedig megjelenik legújabb filmje, amit az Acu hercegnő című sorozat főhősnőjével, Aoi Miyazakival együtt forgatott.

hirdetés
Joe Odagiri 2013-ban sem pihen

Joe Odagiri az egyik legfelkapottabb színészek egyike Japánban, minden évben több szerepajánlat közül válogathat. De nemcsak színészként, rendezőként is megállja a helyét. 2013-ban több projekten is dolgozik.

Jelenleg a Kazoku no uta című sorozatban állandő szereplő, amit még 2012-ben kezdtek forgatni. Emellett elfogadta a Yae no sakura című sorozat egyik mellékszerepét, valamint ő lesz az egyik főszereplője a Riaru: Kanzen naru kubinagaryû no hi című drámának, melyben Sato Takeru és Ayase Haruka mellett fog játszani. A film előreláthatólag július elején kerül a mozikba.

Januárban jelent meg egyik újabb filmjének az előzetese, melyben az egyik főszereplőt alakítja. A film a Fune wo amu címet kapta, és áprilisban jelenik meg majd a japán mozikban. Érdekesség, hogy Joe olyan színészekkel játszik együtt az alkotásban, mint az Acu hercegnőből és a Nanából ismert Aoi Miyazaki, valamint szintén a Nana egyik főszereplője, Ryûhei Matsuda. Egyelőre arról nincs információ, hogy hazánkban mikor jelenik meg a film.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek