Starity

Gépek tartják életben Cipőt

2013. február 23. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kómába esett a Republic nevezetű magyar zenekar 47 éves frontembere, Bódi László.

hirdetés
Gépek tartják életben Cipőt

Bódi László múlt pénteken, február 15-én került szívleállás miatt az intenzív osztályra, miután nem sikerült felébreszteni a mélyaltatásból, azóta pedig kómában van és csak a gépek tartják életben. Családja, barátai és rajongói lélegzetvisszafojtva várják a csodát, hogy Cipő magához térjen, pedig a beteg maga már lemondott életéről, hiszen a transzplantációs listára sem került fel a neve, mondván nem szeretne más szívével élni, tudva, hogy ez az egyetlen esélye az életben maradáshoz. – számol be a tragikus eseményről a Blikk.

A Republic frontemberének már 4 éve egy speciális ICD pacemaker szabályozza szívdobogását, aminek hála nem halt meg azon a bizonyos pénteken a mentők kiérkezéséig, mivel a műszer adott helyzetben kiütötte szívét. Miután a mentősöknek 40 percnyi kemény munka után sikerült visszahozniuk és azonnal kórházba szállítaniuk, az orvosok első teendője az lett volna, hogy lehűtsék a 47 éves énekes testét, annak érdekében, hogy ne érje agykárosodás. Ezt azonban ismeretlen okokból nem tették meg, így nem tudni érte-e valamilyen mértékű károsodás.

A lap értesülései szerint eddig kétszer, vasárnap és csütörtökön próbálták felébreszteni Cipőt, de sajnos sikertelenül. Mivel oxigénhez és ételhez sem jut önerőből, felmetszették gégéjét és egy csövet helyeztek be, melyen keresztül kapja meg a táplálékot és az oxigént.

A kétgyermekes énekes családját már a legrosszabbra is felkészítették, ez esetben pedig gyermekeinek anyja, barátnője és testvére döntenek életéről – árulta el egy közeli ismerős.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek