Starity

Tavaszi hajtrend: erre számítunk

2013. február 24. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legegyszerűbb hajtrendek fognak hódítani tavasszal, cikkünkben bemutatjuk, melyek azok.

hirdetés
Tavaszi hajtrend: erre számítunk

Igaz, még javában tombol a rossz idő, de a tavasz hamarabb beköszönt, mint gondolnánk, ideje felkészülni! A hírességek az elmúlt pár hétben számos lélegzetelállító frizurával kápráztatták el a nagyérdeműt, ideje egy összegzést végezni arról, mi lesz az abszolút hajtrend 2013 tavaszán.

Laza hullámok frufruval

Kerry Washington ismét bebizonyította, hogy a frufru nem ment ki a divatból: elegánsra tépett vagy szabályos, legtöbbször jól áll, s ezt megkoronázni leginkább gyengéd, laza hullámokkal érdemes, s nem kell hozzá más, csak néhány csat vagy egy hajgöndörítő.

Tipp: azoknak, akik szálkás hajjal bírnak, érdemes balzsammal beecsetelni a hajszálakat a hajformázás előtt!


Fotó: Apega/WENN.com

Középen elválasztás

Jó móka játszadozni a hajelválasztással, de az idei tavasszal a középelválasztás a nyerő. Másodpercek alatt egyszerű, ám nagyszerű frizurát varázsolhatsz magadnak, s hogy ne tűnjön unalmasnak, keverheted az ombréval vagy feldobhatod melírral is. Ciara egyszerre fest elegánsan és visszafogottan ezzel a stílussal.


Fotó: Brian To/WENN.com

Kócosan feltűzve

Brigitte Bardot és Jennifer Lopez pontosan tudják, hogyan maradjanak egyszerűek és stílusosak. A kontyból kilógó és a hátratűzött hajtincseknek sem áldozott le az idejük, a legjobb ebben az, hogy nem szükséges semmiféle technika ahhoz, hogy elkészítsük, a mindennapos zavaros hajviselet is hathat fenségesen.


Fotó: DJDM/WENN

Elő a zselével!

Rendkívül erős hajzselére lesz szükség, ha az alábbi frizurát szeretnéd kipróbálni. Miután egy vastag tinccsel összefogod a hajad, fixálóhabbal vagy zselével beállítod olyan extrémre, amilyenre csak szeretnéd. Apró tüsis végződést adhatsz neki vagy égnek állíthatod.


Fotó: Imaxtree

Vékony hajfonatok díszítés gyanánt

Minél hosszabb a hajad, annál jobb: egy hátsó tincsből fonatot készítünk, majd tetszőleges helyre tűzzük, a haj többi részét pedig egyenesre vasaljuk.


Fotó: Imaxtree

A rock'n'roll imidzs

A sztájlisztok a kilencvenes évek grunge korszakából szereztek inspirációt: természetes hatást kölcsönöz a félkész hullámos frizura, a Versacénél alkalmazták ezt a stílust legutóbb: a hajtincseket megemeljük, majd fixálóval ujjaink segítségével elrendezzük őket.


Fotó: Imaxtree

Félkész konty

Akárcsak a kócosan feltűzött frizura esetében, itt is egyszerre kölcsönöz stílusos és hétköznapi hatást a viselőjének. A titka a nem tökéletes konty készítése, egyszerűen néhány hajtincset kibontunk a kontyból, majd vasalóval kiegyenesítjük, de használhatunk itt is zselét a szerteágazó frizurához.


Fotó: Imaxtree

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek