Starity

Colunga egymillió dollárért árulja ingatlanát

2013. február 25. 14:02   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fernando Colunga, az egyik legnépszerűbb mexikói férfiszínész a napokban úgy határozott, túlad a floridai Miamiban található vityillóján.

hirdetés
Colunga egymillió dollárért árulja ingatlanát

Ha vastag a pénztárcánk, most lehetőségünk van lecsapni egy álomszép amerikai ingatlanra: Fernando Colunga ugyanis jelenleg árulja miami otthonát.

A színész jelenleg Pueblában tartózkodik az exkluzív La Vista County Clubban, hiszen jelenleg a Porque el Amor Manda című telenovelláját forgatja. A színész azonban a hírek szerint nem elégedett a gázsijával, amit a sorozatért kap, ezért úgy döntött, hogy próbál kicsit javítani a büdzsén: egymillió dollárért árulni kezdte floridai otthonát.

A Basta! című lap szerint Colunga még 2005-ben vásárolta a házat, kereken 875.000 zöldhasúért, jelenlegi értéke azonban már egymillió dollárra rúg. A ház teljesen bútorozott, komfortos és természetesen a luxust sem mellőzi. Amit az ingatlan magában rejt: öt hálószoba, három fürdőszoba, egy nagy kert, egy nappali, egy bár és egy nagy medence. A házon egyébként nincs semmiféle tartozás.

Eddig még nincs rá egyetlen potenciális vevő sem, de a színész azért bizakodik. A ház ugyanis hiába teremt egy átlagos ember számára igazi luxuskörülményeket, a szomszédokhoz és egyéb amerikai millimosok otthonaihoz képest nagyon is unalmasnak és szegényesnek számít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek