Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2013. február 26. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A harmadik rész 2013 nyolcadik hetének legstílusosabbjairól szól: ezúttal kilenc sztár megjelenése viszi a prímet.

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Február 18–24. között került megrendezésre többek közt a César filmgála és a Costume Designers Guild Awards, de új mozifilmek vetítései is folytatódtak, mint például az Oz: The Great and Powerful. Sokan mellényúltak a múlt héten, de szerencsére voltak olyanok, akik ismét elkápráztattak minket, így most az elmúlt hét legstílusosabban felöltözött celebjeit prezentáljuk nektek!

Julianne Moore

A színésznő egy Bvlgari-rendezvényen jelent meg pánt nélküli vörösben, február 19-én. A költemény Alexander McQueen 2013-as tavaszi kollekciójából való, s az eseményhez hűen Bvlgari-ékszereket választott.

Marion Cotillard

A francia színésznő a 2013-as Cesar Film Awardson vett részt, melyet a Theatre du Chatelet-ben tartottak február 22-én, Párizsban. A 37 éves színésznőt kollégája, Matthias Schoenaerts is elkísérte. Az eseményre Christian Diortól választott ruhát, mely a deréktájon sűrű csíkozásának köszönhetően kiemeli alakját, s a ritkított lefelé futó csíkok miatt terebélyesebbnek hat, mint valójában az. Merész, de ízléses választás.

Rachel Weisz

A forrás sztárja Lanvin-estélyiben tündökölt az Oz: The Great and Powerful japán premierjén, ahová kollégája, James Franco is elkísérte. A ruhához Jimmy Choo-cipőket párosított.

Stana Katić

A Castle sztárja február 21-én vett részt egy, a kanadai Oscar-jelölteket ünneplő eseményen, melyen egy vörös miniben tette tiszteletét. Kétségtelenül minden szem rászegeződött, valódi csábító képét festi elénk megjelenésével.

Bradley Cooper

A színész a 2013-as Independent Spirit Awardson vett részt szombaton Santa Monicában, Kaliforniában. A 38 éves színészt a Silver Linings Playbook-beli alakításáért jelölték, megjelenésével pedig elhozta a szolid nyolcvanas éveket.

Cat Deeley

Egy, az alakját tökéletesen kiemelő Monique Lhuillier-estélyiben kápráztatott el mindenkit a Costume Designers Guild Awardson, s ugyan férje, Patrick Kielty nélkül jelent meg, hamar társaságra lelt Steve Martin személyében – nem is csodáljuk, hiszen az aranyszegélyekkel futtatott ruha ragyogóan állt rajta.

Kate Beckinsale

A Van Helsing sztárja a Londoni Divathéten tette tiszteletét február 18-án, ahol csupa fehérben jelent meg, Joan Hornig-fülbevalókat viselve. A szoknyát és inget elválasztó barnás öv viszont feldobja az összeállítást, és ehhez illő retikült választott.

Isla Fisher

A 37 éves színésznő a Vanity Fair Oscar-partiján bújt egy gyönyörű királykék estélyibe február 24-én, amelyhez csaknem egymillió dollárt értékben választott David Webb-ékszereket. Ragyogó!

Julie Bowen

A színésznő szintén a tegnap esti Vanity Fair Oscar-partira volt hivatalos, ahol merész, de elegáns ruhakölteményével a résztvevők nagy részét lenyűgözte. Jimmy Choo-cipőkkel pedig tévedni aligha lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek