Starity

Oscar 2013: a legszebb ruhaköltemények

2013. február 25. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárok nagy része kifogástalanul jelent meg a gálán, bemutatjuk az idei Oscar-gála 12 legszebb ruháját!

hirdetés
Oscar 2013: a legszebb ruhaköltemények

Idén fenségesebbnél fenségesebb ruhakölteményekben csodálhattuk meg a sztárokat, javarészt alig találkoztunk olyan összeállítással, mely ne nyerte volna el a tetszésünket. Cikkünkben tehát most a legszebb ruhakölteményeket mutatjuk be.

Jennifer Lawrence

A színésznőt választották az est folyamán a legjobb női főszereplőnek, s azt leszámítva, hogy a díj átvételéért indulva megbotlott, ragyogóan festett ebben a Dior Haute Couture-ruhakölteményben. Roger Vivier-retiküllel és Chopard-ékszerekkel koronázta meg az estélyit, amelyben valóságos hercegnőként festett.

Jessica Chastain

„Nagyon nehéz döntés volt” – vallotta be az Oscar-jelölt Jessica Giorgio Armani-estélyijéről. Szerencsére azonban a vörös hajú szépségen remekül állt, hozzá Harry Winstontól választott ékszereket. Szerintünk jó döntést hozott.

Reese Witherspoon

A színésznő lánya választotta ki számára ezt a Louis Vuitton-kreálmányt: „Tizenhárom éves, és nagyon ért a divathoz” – mesélte Reese a gála folyamán.

Charlize Theron

Az est egyik legdrámaibb belépője Charlize-é volt, aki leginkább élő alabástromszoborra hasonlít. A hófehér Diorhoz Harry Winston-ékszereket választott, majd megkoronázta azzal a kijelentéssel: „Néha úgy érzem magam, mint egy hercegnő.” S úgy is fest!

Sandra Bullock

A szív bajnokai sztárja mindössze díjat konferált fel, de nagyon odafigyelt arra, hogyan állítsa össze megjelenését. Elie Saab-estélyiben lépett a vörös szőnyegre, Harry Winston-ékszerekkel, Daniel Swarovski-tatyóval és Jimmy Choo-cipőkkel koronázta az összhatást.

Jennifer Garner

A színésznő egy lila, pánt nélküli Guccit választott, hozzá pedig 2.5 millió dollárért vásárolt ékszereket Neil Lane-től. A retikül Roger Vivier kollekcióját illeti.

Kristen Stewart

A színésznő érdemelte ki a Legrosszabb színésznő díját az Arany Málnán, az Oscaron viszont sikerült mindenkit lenyűgöznie: akárcsak egy modern esküvői ruha – így is lehetne jellemezni ezt a Reem Acra-kreálmányt, amelyhez Fred Leighton-ékszert és Jimmy Choo-cipellőt választott.

Anne Hathaway

A színésznő vehette át a Legjobb női mellékszereplő díjat, világos Prada-ruhája nyerteshez illő.

Helen Hunt

A 49 éves sztár pár évet simán letagadhatna, egy lépéssel az ötven előtt is remek alakkal bír. Az Oscar-gálára a H&M-től választott ruhát, és hétezer dollár értékben vásárolt ékszert Martin Katz kollekciójából.

Maria Menounos

A gyönyörű sztár vadító rózsaszínben jelent meg a díjkiosztón, amely fiatalos és nyárias megjelenést kölcsönzött számára, egyenesen kitűnt a komoly estélyik közül ez a Romona Keveza-költemény, amelyhez Jimmy Choo-cipőt, Swarovski-retikült és Martin Katz-ékszert választott.

Amanda Seyfried

A Les Miserables 27 éves sztárja halvány Alexander McQueen-estélyiben pompázott, mely arany/ezüstmintákkal van futtatva. A ruhához Roger Vivier-lábbelit választott, az ékszerek pedig Lorraine Schwartz nevéhez fűződnek.

Zoe Saldana

A 34 éves színésznő néhány éve mellényúlt a ruhaválasztás terén, de idén kifogástalan volt a megjelenése: Alexis Mabille Couture-dresszben kápráztatta el a nagyérdeműt, a fülbevaló Neil Lane-t illeti, míg a cipő Roger Vivier kollekciójából, a táska pedig Salvatore Ferragamótól való.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek