Starity

Partot ért A bárka

2013. február 26. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2011-ben eljött a világvége, legalábbis A bárka alkotói szerint. Maradtak azonban túlélők, az ő történetüket meséli el a sorozat. Pontosabban csak mesélte, ugyanis a napokban elbúcsúzott a képernyőktől.

hirdetés
Partot ért A bárka

Minden azzal kezdődött, hogy Genfben a részecskegyorsító működése közben hiba lépett fel, majd a világ felbolydult. Egy bárka maradt csupán az egész földkeregségen, vagy mégsem? A fordulatos történet ugyanis tele van titkokkal.

A sikerhez vezető út azonban nemcsak titkokkal, hanem szerelmi szálakkal, vicces helyzetekkel és a család iránti szeretettel volt kikövezve. Ez vezetett ahhoz, hogy a világon ennyire népszerű legyen ez a spanyol sorozat. A rajongóknak azonban be kellett látniuk, hogy a készítők nem csinálnak több részt belőle, így a harmadik lett egyben az utolsó is.

Spanyolországban 2011-ben indul az Antena 3 csatornán indult hódító útjára. Az utolsó epizód vetítése 2013. február 21-én került sor. Hazánkban az AXN vállalta a sorozat sugárzását, melyből eddig már lement az első két évad, a harmadikra azonban ez év második feléig várniuk kell a rajongóknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek