Starity

Folytatást kap a Paramore egyik dala

2013. február 27. 17:05   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap húsz szerencsés rajongó hallgathatott bele a Paramore új albumába, melyről ismét napvilágot látott pár információ.

hirdetés
Folytatást kap a Paramore egyik dala

Igaz, a banda önmagukról elnevezett albuma csak április 5-én jelenik meg, de tegnap 20 szerencsés ausztrál rajongó belehallgathatott pár számba.

„Az évek alatt a Let The Flames Begin ugyanúgy a kedvenc dalunkká vált nekünk is, mint azoknak az embereknek, akik eljönnek a koncertjeinkre. Folytatni akartuk. Ez lett a Part II című dal” – írta Hayley az iPad minijén keresztül a Livejournalon.

A „lemezbemutató” este folyamán öt dalt mutattak be a rajongóknak. Lejátszásra került a Fast In My Car – mely a rajongók elmondása szerint popos hangzású –, a Still Into You – mely egy elfelejthetetlen szerelemről szól –, a Last Hope – amiben a lassú gitárjáték után következik a pörgős rész –, az Ain't It Fun – amelyben hallhatjuk a gospel kórust – és a már említett Part II. A rajongók elmondása szerint az összes dal tökéletesre sikerült.

„Egyedül táncolok egy ellenség dalának hangjára.
Elveszett leszek, míg meg nem találsz.
Magamért harcolok egy csatában, melyet már rég megnyertek.
Elveszett leszek, míg nem jössz és rám nem találsz itt”
– hangzik a Part II refrénje, mely igen hasonlít a Let The Flames Beginjére.

A Part II nagyon hajaz elődjére, de egy teljesen új dalról van szó, melynek vége átmegy abba az instrumentális részbe, melyet évekig a Monster című számuk végénél adtak elő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek