Starity

Köddé vált a 30 Seconds To Mars?

2013. február 27. 14:02   |   Szerző: Kyra99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár órája a banda mindhárom tagja magyarázat nélkül törölte össze internetes elérhetőségét. A 30 Seconds To Mars hivatalos weboldala, Facebook- és Twitter-fiókja sem elérhető.

hirdetés
Köddé vált a 30 Seconds To Mars?

A 30 Seconds To Mars rajongói, vagyis az Echelonok órák óta posztolják tele a Twittert megválaszolatlan kérdésekkel és feltételezésekkel arról, hogy mi történhetett a bandával. Többeknél napi rutin, hogy megtekintsék kedvenc bandájuk weboldalát, ám ezt ma már senki sem tudta megtenni, mivel az oldal órák óta nem elérhető. Ez még magában nem lenne baj, viszont az együttes hivatalos Twitter- és Facebook-oldala is törölve lett, valamint a tagok személyes fiókjai is.

Mielőtt a fiúk törölték magukat a Twitterről, szinte egyszerre tweetelték ki a „GOODBYE„, vagyis a Viszlát szót.


A fiúk elköszönő Tweetjei

A banda énekese, Jared Leto pár napja újabb tetoválással gazdagodott, mely a hátán kapott helyet. Ekkor már több mint 950.000 követővel rendelkezett a Twitteren, s kijelentette, hogyha eléri az egymillió követőt, feltölt egy képet a tetoválásáról, amelyet addig a rajongók még nem láthattak.

Pár nap alatt bekövették annyian, hogy meglegyen az 1.000.000, s ígéretét betartva feltöltötte a képet, majd nem sokkal ez után történt a még mindig megértetlen eltűnés esete.


Jared új háttetkója, melyet „köddé válása” előtt egy nappal töltött fel

Jared, Shannon és Tomo is jó ideje hirdetik, hogy legújabb albumuk hamarosan megjelenik, és hogy a 30 Seconds To Mars koncertezni kezd. Valószínűleg nem a rajongóik átverése vagy cserbenhagyása a céljuk ezzel a hirtelen eltűnéssel, de mi lehet a magyarázat? Esetleg csak unatkoztak, vagy tudni akarták, mi lenne a rajongók reakciója egy ilyen esetben?

Többen bepánikoltak, mivel azonnal a legrosszabbra, vagyis a banda megszűnésére gondoltak, de ennél sokkal reálisabb feltételezések is születtek. Ezek közt szerepel az is, hogy csak meg akarják viccelni az Echelonokat, vagy hogy csatalakoztak egy új internetes mozgalomhoz, melynek tagjai eltűnnek egy napra, majd másnap visszatérnek. Lehetséges tehát, hogy holnap mindhárman visszatérnek weboldalukkal együtt, de az biztos, hogy a lesokkolt rajongók nagy része nem sok dicsérő szóval fogja illetni őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek