Starity

Sztártetoválások és jelentéseik

2013. március 01. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk legújabb részében újabb öt világsztár kedvenc tetoválásait mutatjuk be, és azt is megtudhatjuk, számukra mit jelentenek ezek a varratok!

hirdetés
Sztártetoválások és jelentéseik

Manapság rengeteg embernek van tetoválása, legtöbbször azonban az emberek fiatal korukban szeretnének ilyet. Rengeteg olyan világsztár rendelkezik tetoválásokkal, akikről ezt még csak nem is gondoltuk volna, azt pedig pláne nem, hogy mennyit jelentenek ezek nekik.

Selena Gomez

A Disney-csillag, Selena Gomez is azoknak a táborát erősíti, akik csináltattak maguknak tetoválást, mégpedig azután, hogy elhatározta: inkább a zenélésre próbál fókuszálni. A tetoválását az Under The Gunban, Los Angelesben készíttette 2012 február 22-én, egy picurka hangjegy csupán, de Selenának nagy a jelentése: „Egy énekesnő után lettem elnevezve, és a zene természetesen sokat jelent számomra.”

Ariana Grande

Ariana Grande, a Nickelodeon V, mint Viktória című sorozat Katje is szereti a tetoválásokat. Sajátját 2012 áprilisában csináltatta, egy apró – az egyik lábujján található –, de Ariana számára szintén sokat jelent: első debütáló albumát és erről az egyik dalát, a Tattooed Heartot jelképezi. Nem meglepő és igen praktikus!

Cher Lloyd

Az angol énekenső, Cher Lloyd nem kevesebb mint 21 tetoválással gazdag. Ezek mind jelentenek számára valamit, ám az első a legkedvesebb számára. A spanyol „Bosillo lleno de suenos” feliratról van szó, ami Alicia Keys egyik dala, az Empire State of Mind (Part II) fordítása. Ez a dal a kedvence, és gyermekkori szerelmére emlékezteti.

Taylor Jardine

Ugyan Tay nálunk még nem annyira sikeres és híres, de Amerika-szerte a We Are The In Crowd énekesnője igen elismert és népszerű. Első tetoválását 2012 decemberében szerezte meg, melyet legjobb barátjával, Sam Panagakossal készített együtt a Planet New York Tattoo-ban Poughkeepsie-ben. Szimbát mutatja az Oroszlánkirály cimű mesefilmből, számára ez egy emlékeztető, hogy soha nem akar megváltozni, és mindig hű akar maradni azokhoz, akiket szeret.

Cassadee Pope

A legújabb amerikai csillag, Cassadee Pope is elkötelezett mind a zene, mind a művészet iránt, ezért tetoválásokból sem szenved hiányt. A legtöbb a jobb kezén található. „Az összes tetoválásom a zene iránti szeretetemet mutatja ki. Tudom, soha nem fogom őket megbánni, hisz a zene az életem.” Legfontosabb tetoválása mégis a második, ami egy sárga kis mosolygós arc a kézfején. Részéről egy megemlékezés nagyapjára, akinek Pappy volt a beceneve, de mivel Cass kiskorában nem tudta ezt a szót kimondani, mindig Happynek hívta. A nagypapája születésnapján alapította meg a Hey Mondayt is, ahol karrierjét kezdte, ezért is áll még közel a szívéhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek