Starity

Oliver és James Phelps rákos embereken segített

2013. március 01. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két híresség még februárban egy pénzgyűjtési akciót szervezett, hogy egy rákban szenvedő embereket támogató alapítványnak segíthessenek. Hatalmas sikert arattak!

hirdetés
Oliver és James Phelps rákos embereken segített

Nemrég derült ki a hír, miszerint a híres ikrek a Help Harry Help Others alapítványért fognak mezbe bújni, és focimeccset játszani, most a Teenage Cancer Trust nevű alapítvány egyik eseményén jelentek meg, amely rengeteg pénzt kapott az ikrek segítségével.

Még 2011-ben a Queen Elizabeth kórházban, Birminghamben, Oliver és testvére voltak a hivatalos megnyitói a Teenage Cancer Trustnak. A megnyitó után még a rákban szenvedő gyerekekkel és felnőttekkel is találkoztak, hogy együtt tölthessenek el velük egy jó, nyugodt délutánt. Az összes beteg nagyon jól érezte magát velük, és nagyon boldogok voltak, hogy személyesen elmentek meglátogatni őket.

Február 27-én a testvérpár elutazott Shrewsburybe, hogy átvehessék a 20.000 fontos csekket az alapítvány számára, amelyet a Morris Lubricants olajcég segítségével gyűjtöttek össze.

James és Oliver nemrégiben tweetelt is az eseményről, állításuk szerint nagyon jól érezték magukat, boldoggá tette őket az a tény, hogy ennyi pénzt sikerült összegyűjteni a rákban szenvedő emberek számára. Leírták azt is, hogy végtelenül hálásak minden egyes embernek, aki segített nekik abban, hogy ez a pénzösszeg összegyűlhessen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek