Starity

Megjelent a Twilight Saga-paródia

2010. augusztus 05. 18:06   |   Szerző: Cuki baba

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010 legújabb dobása a Vampires Suck, amely bizonyára sokak tetszését elnyeri majd.

hirdetés
Megjelent a Twilight Saga-paródia

Vampires Suck avagy 'A vámpírok szívnak' — egyelőre ez a Twilight-paródia magyar címe. A filmet már el lehet érni a neten, de még csak magyar felirattal. Nemcsak letölthető, hanem online nézhető is. Erre alkalmas a Moovie.hu, aki viszont nem szeret keresgélni,  megnézheti online a Duckload, Stagevu és Movshare tárhelyeken is.

A film tele van óriási durranásokkal, nem a megszokott stílusú Bellával, Edwarddal és Jacobbal találjuk szemben magunkat. Ebben a filmben semmi sem teljesen olyan, mint az eredeti verzióban, viszont itt sem szimplák a vámpírok. Nagyon jó kikapcsolódási lehetőségnek tekinthető, tele bolondsággal és meglepetésekkel.

Főszereplők: Jenn Proske, Matt Lanter, Chris Riggi (továbbá Charlie Weber, Anneliese van der Pol, Bradley Dodds, Crista Flanagan, Kelsey Ford, Ken Jeong, Arielle Kebbel, Devon Kelly, Mike Mayhall, Wanetah Walmsley, David DeLuise, Parker Dash és még sokan mások).

Ennél többet nem árulunk el, nem kívánjuk ugyanis felfedni a poénokat és a filmtitkokat. Persze az igazi Twiligt Sagát nem pótolja semmi sem, de az új részekig sajnos még sokat kell várni.

Addig is, jó szórakozást a paródiához!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek