Starity

Justin Bieber ismét bajba került

2013. március 02. 17:05   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekes ismételten bajba került, ugyanis szócsatába keveredett az egyik szórakozóhely biztonsági őrével.

hirdetés
Justin Bieber ismét bajba került

A 19 éves csillag egész héten csak arról tweetelt, hogy izgatottan várja a születésnapját: „Nagy móka lesz ma este. Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat. 19!” Ennek ellenére semmi sem úgy történt, ahogy előre eltervezték.

Tanújelentések szerint szóváltásba keveredett annak a klubnak a biztonsági őrével, ahol a születésnapját ünnepelték, lesifotósok lepték el a helyet, és kisebb dulakodás tört ki – ez után Biebernek ott kellett hagynia a szórakozóhelyet. A források szerint ezután áttért egy közeli McDonaldsba, majd a hotelje felé vette az irányt, és némi étel társaságában otthon maradt. Ezek után kora reggel csiripelte: „a legrosszabb születésnap” – látszólag nem volt kellemes éjszakája.

A rajongók is dühösek voltak a pocsékba ment éjszaka miatt. „Mérges vagyok a paparazzókra, mert romba döntötték Justin Bieber tizenkilencedik születésnapját. Adjatok már neki egy kis teret, ő még csak egy gyerek” írta az egyikük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek