Starity

Jennifer Lawrence nem ismer magára

2013. március 03. 13:01   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a Dior fotózásán vett részt, ám az elkészült képek teljesen megdöbbentették.

hirdetés
Jennifer Lawrence nem ismer magára

Eddig Jennifer sosem beszélt úgy magáról, mintha az álomgyáros Hollywood legszebb hölgyei közé tartozna. Nemrég azonban arról számoltunk be, hogy a 22 éves színésznő a Miss Dior 2013-as első kollekciójának reklámarca, és egy fotósorozat is készült róla ennek kapcsán.

A meglehetősen szerény Jennifer bevallása szerint szintén színész kolléganőjét, Mila Kunist sokkal inkább el tudta volna képzelni reklámarcként, mint saját magát. Hollywoodban nem ritka a trükközés, és mindenki tud már róla, milyen gyakran élnek a fotósok is a számítógépes technikákkal – Jennifer szemszögéből mégis érdekes nézni a dolgot.

„Természetesen egy számítógépes program is szerepet játszott – nyilatkozta. Mikor legelőször látta a már végleges fotósorozatot, a következő mondatok hagyták el a száját: Te jó ég. Ez egyáltalán nem hasonlít rám. Imádom a Photoshopot, mindennél jobban az egész világon.”


Fotó: Dior

De vajon ez csalásnak számít? „Természetesen. Az emberek nem néznek ki így!” – válaszolta Jennifer. A fotóművész, Willy Vanderperre azonban nagyon lelkesen nyilatkozott a fotózást illetően: „Jennifer megértette, hogyan kell hagynia magát irányítani. Azt tette, amit mondtunk neki, és nem hisztizett, ha valami egy kicsit tovább tartott. A vele való munka mindenkinek élvezet volt.”


in2eastafrica.net

Az, hogy a nyilvánvaló titkokat arról, hogy a képek nem egészen szeplőtlenek, az Oscar-díjas színésznő kikotyogta, biztosan nem tesznek majd jót a Dior kampányának. Persze a rajongók Jennifert nemcsak a tehetségéért, de az őszinteségéért is szeretik, és ez teljesen rendben is van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek