Starity

Már forgatják a Glee második évadját

2010. augusztus 05. 20:08   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden rajongó biztos izgatott már a Glee második évadja miatt, nem győzi találgatni mik fognak történni, amikor végre újra nézheti a kedvenceit a képernyőn. Örömükre ma kezdték el forgatni a folytatást.

hirdetés
Már forgatják a Glee második évadját

A sorozat hamar fenomenális showvá nőtte ki magát, a kritikusok is már az elejétől dicsérik, és rengeteg rajongójuk van a színészeknek.

Bizonyára a stábtagok is nagyon örülnek, legalább annyira, mint a rajongók, hogy folytathatják a munkálatokat. Ma lesifotósok készítettek képeket a forgatásról, s bár közel nem lehetett menni, azért az ottani fanatikusok és kíváncsiskodók beszámoltak pár dologról.

Először az tűnt fel mindenkinek, hogy az összes szereplő „New York city” feliratú pólót visel — ez már sejtetett valamit. Aztán felcsendült Alicia Keys Empire State of Mind című dala, s már sokan biztosra vették, hogy a központi téma most a Nagy Alma lesz majd, ami könnyen meglehet.

Bár kevés információ látott napvilágot az első epizóddal kapcsolatosan, azért ez is sokat jelent többek számára. Az évadnyitó rész az Auditions azaz a 'Meghallgatások' címet kapta, amely állítólsg azt mutatja majd be, hogy a mindennapi élet is egyfajta meghallgatás. Ez egy elég érdekes dolog, de kíváncsian várjuk mi sül ki majd belőle.

Sok sztár szeretne bekerülni a sorozatba, ám amikor Jane Lynch — aki a szarkasztikus pompomcsapat edzőjét játssza, Sue Sylvestert — meghallja, hogy Paul McCartney is rajong értük, nem tud csendben maradni: „Nagy Beatles fan vagyok. Ő egyike azoknak a zseniknek, akikre fel kéne néznünk és inspirálódni belőlük.” Ezen kívül elmondta azt is, hogy az első rész egyben Britney Spears-rész is lesz.

Ryan Murphy szerint az a legvicesebb a Britney/Brittany-részben, hogy a tanár Will Schuestert alakító Matthew Morrison azt mondta a vörös szőnyegen a riporter ezzel kapcsolatos hírére, hogy reméli, nem igaz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek