Starity

Férjhez megy Britney Spears húga

2013. március 03. 13:01   |   Szerző: erzsi813

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jamie Lynnt háromévnyi együttlét után eljegyezte barátja, Jamie Watson. A szupersztár Britney Spears kishúga, szombaton az Instragramon tette közzé a nagy hírt.

hirdetés
Férjhez megy Britney Spears húga

Britney kishúga férjhez megy – szerepel a külföldi sajtóban. Jamie Lynn Spears három éve ismerte meg barátját, Jamie Watsont, aki szombaton eljegyezte a lányt.

Jamie Lynn magánélete nem most került először terítékre. 2007-ben ugyan Britney tetteitől volt híres a világsajtó, hiszen a sztár ekkor borotválta fejét kopaszra, azonban 2008-ban már a javulás jeleit mutatta. Ekkor sokkolta bejelentésével az embereket kishúga, Jamie Lynn, mikor bejelentette, hogy 16 évesen gyermeket vár barátjától. Persze a botrányok ezután sem értek véget: Jamie távozása a Nickelodeontól sem volt zökkenőmentes, végül 2008. július 19-én megszületett gyermeke, Maddie Briann Aldridge. Később akkori barátja, Casey Aldridge eljegyezte, ám az esküvőig nem jutottak el.

Jamie Lynn kislánya is nagyon jó kapcsolatot ápol édesanyja újdonsült vőlegényével. Sok boldogságot a párnak!


Jamie eljegyzési gyűrűje. Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek