Starity

Olivia Wilde durván beszólt Biebernek

2013. március 03. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő szitkozódva üzent Justinnak, mivel elege van abból, hogy folyamatosan a pucér felsőtestével találkozik az interneten.

hirdetés
Olivia Wilde durván beszólt Biebernek

Olivia Wilde és vőlegénye, Jason Sudeikis február 28-án boldogan mutatkoztak együtt New York Cityben, de pénteken már Olivia Wilde szitkozódásától volt tele a sajtó.

A 28 éves színésznő megelégelte, hogy állandóan Justin Bieber meztelen felsőtestét látja a magazinokban és az interneten, ezért küldött neki egy nem éppen kedves üzenetet a Twitter-fiókján keresztül: „Bieber, vedd már fel a kib*szott pólód. (Kivéve, ha mindet elvesztetted egy tűzvész során, de kérlek, akkor vegyél egy újat!)” – írta Olivia.

Nem csoda, hogy a Doktor House sztárja ennyire kifakadt, hiszen hónapokkal ezelőtt kezdődött, hogy az énekes állandóan levetkőzött a színpadon, mostanság azonban mindenhová félpucéran megy, a héten ráadásul még a nadrágját is majdnem elhagyta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek