Starity

Magyarul fog énekelni ByeAlex

2013. március 03. 13:01   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei A Dal-győztes, ByeAlex Facebookon köszönte meg a sok biztatást, és elárulta, hogy az Eurovíziós Dalversenyen magyarul fog énekelni.

hirdetés
Magyarul fog énekelni ByeAlex
Fotó: MTVA Sajtószoba

Az idei magyar eurovíziós induló, ByeAlex nem akar megfelelni az elvárásoknak, ő magyarul fogja elénekelni Kedvesem című dalát a versenyen: „Örülök, hogy szerettétek és szeretitek a dalom. Sokat fogok most készülni, hogy ott kint sokkal szebben tudjam előadni, és persze MAGYARUL. Mert engem cseppet sem érdekel semmiféle elvárás, nyomás, vagy konvenció, ami eddig jellemző volt. Ez a dal számomra – nem az éneklésről szól , de tudom jól, hogy van mit tanulnom – írta Facebook-oldalán, ahol az olyan vádakat is elutasította, miszerint győzelme előre le lett zsírozva: Aki azt mondja, hogy bunda volt tegnap? TESSÉK? Az megőrült... Hogy is lobbizhatna egy ilyen srác, mint ÉN, egy hatalmas televíziós produkciónál? Vicc lenne... ”

Az énekes a többi előadót is dicsérettel illette: „GIGI az ÉV legjobb énekesnője számomra. Saunders úr pedig egy őszinte szívtipró, szeressétek őket, mert kiváló énekesek, úgy, ahogyan Vastag Tamás sem viccből állt mellettem aznap este.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek