Starity

Testvérsorozatot kap a Once Upon a Time?

2013. március 03. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC fontolgatja, hogy spin-offot készít a Once-ból megismert Bolond Kalapossal a főszerepben.

hirdetés
Testvérsorozatot kap a Once Upon a Time?

Február 25-én jelentette a Digital Spy, hogy az ABC fontolgatja (a The CW Vámpírnaplókjához hasonlóan), hogy testvérsorozatot, ún. spinoffot készítenek a nagy sikernek örvendő Once Upon a Time-ból, ami leginkább a Bolond Kalaposra és történetére épülne, akit az első évad során ismerhettünk meg.

A csatorna Sebastian Stant szerette volna leszerződtetni a szériára, aki eredetileg is Jeffersont, illetve mesebeli énjét, a Kalapost játszotta, de a színész fél egy ekkora elkötelezettségtől mint főszereplő, valamint jelenleg az Amerika kapitány legújabb részét forgatja, a csatorna tehát valószínűleg új szereplőt kerít a kedvelt Kalapos szerepére.

A spin-offból egyelőre 13 epizódot terveznének, ugyanakkor koncentrálni szeretnének az eredeti sorozatra is, amely valószínűleg berendelést kap a harmadik szezonra is. A mesevilágnak azonban nem áldozott le: az NBC szeretne egy új sorozatot műsorára tűzni hasonló témával, az Alíz Csodaországban történetét vinnék a képernyőkre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek