Starity

Ian lehet Stephenie új hőse?

2010. augusztus 05. 20:08   |   Szerző: Amy Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Milyen lenne Ian Somerhalder A burok című könyv főhőseként? Lehet, hogy megtudjuk, mert ő az egyik jelölt.

hirdetés
Ian lehet Stephenie új hőse?

Az ismert írónő, Stephenie Meyer a Twilight Saga után újra tollat ragadott, és egy romantikus sci-fit írt. A burok című könyv körvonalakban az alábbiakról szól.

Egy szerelmi háromszögről egy olyan világban, ahol egy idegen faj megszállja a Földet és irányítása alá vonja az emberek elméjét.

A Twilight Saga filmek nagy rajongótábora és bevétele hatására Steph úgy gondolta, ideje a másik, kevésbé sikeres könyvét is megfilmesíteni. A filmet már az IMDb.com is jegyzi, a honlap adatai szerint 2011. elején kezdődhet a forgatás, de több indormáció nem derült ki.

A rendező Andrew Niccol szorosan együttműködik az írónővel, úgy, ahogy a Twilight filmek rendezői is. Ennek a történetnek egy férfi a főhőse, Ian O’Shea, akit egyes pletykák szerint a Vampire Diaries vámpír Damon Salvatore-ja, Ian Somerhalder játszhatja.

A GQ riportere egy videointerjúban megkérdezte Iant,  mit lehet tudni arról, hogy szerepel-e benne, mire ő azt válaszolta, nem is tudta, hogy Stephenie írt egy ilyen könyvet, de úgy tűnik, hogy nagy film lesz. „Végül is ez egy pletyka, de nem tudom... Ki tudja, mi lesz?” Elég valószínű, hogy Ian a riportertől hallott először a dologról és a szerepajánlatról, nem a készítőktől.

Tehát nem igazán lehet tudni, hogy konkrét-e a dolog. Minden esetre várjuk a friss híreket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek