Starity

Nem kap több esélyt a Zero Hour

2013. március 03. 19:07   |   Szerző: SpecialError

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC egyik újonca, a Zero Hour már a premier alkalmával sem hozta azt a nézőszámot, amit a csatorna elvárt tőle, így talán nem meglepő, hogy elkaszálták a sorozatot.

hirdetés
Nem kap több esélyt a Zero Hour

A Zero Hour idén februárban startolt, és eddig összesen három epizódot vetítettek le belőle, de úgy látszik, a csatorna vezetőinek ennyi bőven elég is volt ahhoz, hogy döntsenek a sorsáról: elkaszálva.

Ha az a tudat, hogy az ABC már nem kéri be a második évadot, nem lenne elég megviselő a készítőknek és a szereplőknek, akkor mintegy utolsó késdöfés a csatorna bejelentette, hogy a még megmaradt tíz epizódot már le sem adja. Legalábbis egyelőre biztosan nem.

A néhány epizód utáni kaszák nem ritkák a TV-s világban, azonban sokan reménykedtek abban, hogy bár a sorozat igencsak szégyenletes nézettséget produkál, kap még sanszot arra, hogy bizonyítson, de sajnos ezúttal ez nem történt meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek