Starity

Alexx Calise a maga útját járja

2013. március 04. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves énekesnő nemrégiben egy internetes oldalnak adott interjújában beszélt többek között arról, hogy miért is kezdett bele az éneklésbe, illetve melyik a kedvenc bandája.

hirdetés
Alexx Calise a maga útját járja

Floridában, egy zenészcsaládban látta meg a napvilágot, így tehát nem volt kérdéses, hogy ezt a pályát választja. Már egészen fiatalon, 11 évesen kezdett el gitározni, édesapja hatására pedig az éneklésben is kipróbálta magát, ami, valljuk be, egész jó döntés volt. Arról is beszélt, hogy eleinte csak saját maga szórakoztatására kezdett bele, de ez később megváltozott. A kedvenc bandája pedig a Silverchair.

A középiskola és az egyetem alatt többször írt a The Sun Sentinel újságba, méghozzá zenei témákban. „Amikor végzek a zenével, saját magam írom hozzá a dalszövegeket. Mindig figyelem a közönség reakcióját. És jó látni, ha tetszik nekik” – mondta Alexx.

Eddigi dalai már több televíziós produkcióban is elhangzottak, mint például a Tuti gimi vagy éppen a The Voice. Ez a stratégia úgy tűnik, sikeres volt, ugyanis a közönségnek tetszett. Eddigi legnagyobb slágere a Cry volt, mely a többnyire elektronikus dallamokat tartalmazó In Avanti lemezen kapott helyett. A szerzemény még a Lifetime’s Dance Moms soundtrack albumára is felkerült, és a YouTube-on eddig több mint 400 ezren nézték meg.

Mint mondja, karrierje saját ösztönein alapszik, ugyanis az évek során már többször volt olyan, hogy letette a gitárt, és inkább mással foglalkozott. Ezek a meggondolatlan dolgok inspirálják őt igazán.

Sokan azt mondogatják az énekesnőnek, hogy a popszakma jobban kifizetődőbb lenne, ezzel kapcsolatban nyilatkozott is AC: „Több ember is mondja nekem, hogy inkább a pop irányába haladjak, mert azt könnyebb eladni. De én inkább a magam útját járom.”

Calise kisasszony idén nagyon termékeny, már ami a zenéket illeti, ugyanis a Release Me című száma, melyet Luigie Gonzalezzel együtt írt, az LA I Hate You című filmnek az egyik dala, mely a közelmúltban az Egyesült Királyságban jelent meg. A sztár rajongótábora egyre jobban nő: „Sok közülük történetesen fiatalabb, mint én, de ez nagyszerű. Mert ha vannak fiatalabbak, akkor másoknak is feltűnik.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek