Starity

Elszegényedik Brendan Fraser

2013. március 04. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múmia sztárja az elszegényedéstől tart: minden egyes hónapban 19 millió forintot veszít!

hirdetés
Elszegényedik Brendan Fraser

Brendan Fraser bevételei nem fedezik a kiadásait – tudta meg a TMZ. A színész minden egyes hónapban 19 millió forintot veszít, ennek kiküszöbölése érdekében benyújtott egy kérelmet nemrég Connecticutban exneje ellen, a nő ugyanis 50,000 dollárt kap tőle minden hónapban, ami 11 milliónak felel meg.

Hogy bebizonyítsa, bevételei nem éppen a megszokott módon folynak be, összeállította a havi bevételeit és kiadásait is. Állításai szerint havonta 46 millió forintot zsebel be, de ennek több mint felét, 25 milliót az ügynökei viszik haza, s összesen tulajdonképpen 10 millióval lesz gazdagabb, de ebből természetesen le kell vonni a luxusvilla kiadásait, az állandó benzinpénzt, az utazásokat és a személyzet fizetését is, így pedig már nem túl rózsás a helyzet.

Szerencsére nem egyhamar fog koldusbotra kerülni, hiszen azért nem kevés megtakarítással rendelkezik, de egyelőre azon van, hogy ne azt kelljen felélnie, míg a bíróság határoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek