Starity

Perrie Edwards új hajszínre váltott

2013. március 04. 17:05   |   Szerző: Cher Sugar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Perrie Edwards, a brit Little Mix lánycsapat tagja ismét merész hajszínt újított, lecserélte a lila árnyalatot az ombre stílusra.

hirdetés
Perrie Edwards új hajszínre váltott

A híres, szintén brit banda, a One Direction egyik tagjának barátnője, Perrie Edwards újra extrém hajszínnel tündököl. A fiatal lány nem sokkal híressé válása után lecserélte szőke tincseit lilára, ám rövid időn belül megvált a rendkívüli hajkoronájától, melyet a már említett pink átmenetesre, azaz ombre stílusúra cserélt.

A lányok legutóbb a BRIT Awardson vettek részt, itt még a csapat mindegyik tagja az addig megszokott hajszínével jelent meg, viszont nemcsak Perrie váltott, hanem Jesy és Jade is, valamint enyhe újulás vehető észre Leigh hajában is.

Jesy barna haját vörös tincsekkel tarkíttatta, Jade élénkebb kék csíkokat készíttetett, Leigh pedig fekete loknijait csak egy enyhe kékes árnyalattal újította meg. A lányok azonnal posztoltak külön-külön is képet magukról, és persze a közös pózolás sem maradhatott ki.


Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek