Starity

Bemutatta új tetoválását Adam Lambert

2013. március 04. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert pár napja varratott Japánban, amelyet tegnap, a turnéján mutatott be a közönségének.

hirdetés
Bemutatta új tetoválását Adam Lambert

Adam Lambertöt Japánban látták kedvenc tetoválószalonjában, azonban csak a tegnapi nap folyamán bizonyosodott be, Kínában, hogy ismét varratott a kezére. Eddig található volt a jobb karján egy Hórusz-szem, egy végtelen jel, egy kulcs, egy vízköpő, míg a bal karján egy latin szöveg: Musica Delenit Bestiam Feram [a zene megszelidíti a vadállatot – latin mondás].

A legújabb egy fekete háromszögön helyezkedik el, szintén latin szöveg, a „Lusus Naturae”. Hivatalos fordításként a természet játékát jelenti, de fordítják még a “lusus”-t szörnyetegként és őrként is.

A rajongói találgatni kezdték az okát, hogy vajon miért íratta a kezére ezt a szöveget, azonban maga az énekes nem kívánta kommentálni a döntését. Régebbi interjúkban elmondta, hogy önmagával szemben szörnyen kritikus, nem érti, sokan miért tartják szépnek, mikor ő szó szerint utálja azt, amit a tükörben lát.

A háromszög viszont mostanában nagyon elterjedt jel, szimbolizálhatja a levegőt, a Szentháromságot. Ha felfelé néz, akkor a férfit, ha lefelé, akkor a nőt. Az ő esetében nézőpont kérdése, hogy felfelé vagy lefelé nézzük a háromszöget a szöveg elhelyezkedése miatt.


Adam jobb csuklóján: Lusus Naturae

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek