Starity

Teljesítsd ki önmagad!

2013. március 14. 18:06   |   Szerző: rubyt

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modern világnak köszönhetően sok tehetséget fedeznek fel nap mint nap. Nemcsak zenei téren, de a kultúra tágabb szegmenseit is pozitívan érte utol a 21. század. Bármiben is vagy tehetség, ideje azt felfedezni!

hirdetés
Teljesítsd ki önmagad!

Rohamosan nőnek a blogok és újabban a létrehozott oldalak számai. A legnagyobb sztárok több millió követőt tudhatnak a magukénak, de miért csak ők lehetnének sikeresek? Itt az ideje, hogy kezedbe vedd a sorsodat, tehetségedet, és megmutasd azt a nagyvilágnak. Hozd létre a saját oldaladat, és várd a pozitív értékeléseket! Nem kell mást tenned, mint egy apró kutatást végezni, mi is az, amire az emberek igazán vágynak, mi az, amiben te jó vagy, és meg akarod mutatni másoknak.

Az interneten kutakodva megláthatod, hogy rengeteg ötlettel próbálják segíteni a kezdeti lépéseket. Ne feledd el soha az igazi célodat, a valós közönségedet megtalálni és szórakoztatni. Légy hű önmagadhoz, és meglátod, hányan értékelik majd a munkádat. Ne csüggedj, ha nem jön össze egy életre szóló pálya, a lényeg, hogy örömöd leld benne! Azt se felejtsd el, hogy mások gondolatait olvasni ugyanolyan hasznos és jó dolog, mint megalkotni azokat.

Találd meg a saját témád!

Rengeteg embert mozgat meg a divat, sokan szeretnének stílusosan öltözködni. Ha úgy érzed, ehhez van tehetséged, nyugodtan társulj fotós barátaiddal, és mutasd meg, ki is vagy te. Sok lány álma egy csodás hajzuhatag, amit szintén kiegészíthetsz az aktuális divattrendekkel, körömfestéssel, termékekkel, tapasztalatokkal. Elég, ha akár egyetlen ismerősöd is van, aki ért a fotózáshoz, hozzatok létre saját portfóliót és reklámozzátok!

A felnőtt korosztályt mindenképp meggyőzheted a saját szakácsoldaladdal. Mesterszakácsnak, de még csak cukrásznak sem mondhatod magad? Ne érdekeljen, ha megvan a nagymama régi receptje, ha érzel magadban elég kísérletező kedvet, hogy megoszd közönségeddel kipróbált receptjeidet, hogy apró praktikákkal segítsd a kezdő háziasszonyokat, hát ragadd meg a billentyűzetet! Készíts fotókat, kommentáld a fázisokat, és légy te a legjobb! Jó hír kezdő szakácsainknak, hogy például a Limara péksége szerzője lett ez év bloggerinája.

Mi lehet jobb a hétvégi kanapén elnyúlós mozizásnál? Ha te vagy az az ember, aki falja a filmeket, és kritikát is tud alkotni, ha értesz a színészi játékhoz, ha nyomon követed az életüket, adj hangot tudásodnak! Kreálj saját blogot, vagy keress olyan filmes oldalakat, ahová elkél a segítség. Merj kérdezni és érdeklődni, sosem tudhatod, nem-e belőled válik újabb sztárblogger!

Ha könyveket olvasol vagy írsz, ha költői vénával vagy megáldva, ha te rendelkezel a világ legnagyobb és legszebb idézetgyűjteményével, vagy egyszerűen életed a számítógépes játékok kiakasztása, mutasd meg másoknak, hogy kell azt csinálni. Légy önmagad, légy egyedi! Számos olyan kiadót találhatsz az országban, amely akár tíz-húszezer forintért vállalja a könyved kiadását és szerkesztését a félmilliós-milliós költségek helyett. Tarthatod a saját könyvbemutatód, részt vehetsz a konferenciákon, a világ előtted áll!

Ne feledd el, bármit is csinálsz, a legfontosabb a naprakészség, hogy mindig legyenek új bejegyezéseid, hogy szeresd a követőidet, és olyat adj, amivel kitűnhetsz a tömegből. Kinek jött meg a kedve egy kis kreatív munkához?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek