Starity

Emma Watson levágatta a haját

2010. augusztus 05. 21:09   |   Szerző: Mia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emma Watson drasztikus lépésre szánta el magát: úgy döntött, hogy ideje megválnia hosszú szexis tincseitől, és egy extrarövid frizurával rukkolt elő.

hirdetés
Emma Watson levágatta a haját

Ahogy az a legújabb paparazzi-képeken látszik, Em tényleg elhatározta magát, és megvált eddigi megszokott, hosszú hajzatától. Több angol, valamint amerikai bulvár- és híroldal adott hangot tetszésének, és nagyon bátornak tartják a színésznőt, amiért elszánta magát erre a lépésre.

A rajongók véleménye azonban elég vegyes, többen is megkritizálták Emma új kinézetét, bár ő még csak pár órája közölte az első hivatalos képet a Facebook-oldalán.

Azt még nem tudni, hogy mennyire érintették meg Emmát a kritikák, mindenesetre ő még ennyit fűzött hozzá új fotójához: „Kedves Mindenki. Levágattam a hajamat pár nappal ezelőtt... Hihetetlen érzés. Imádom. Évek óta meg akartam ezt tenni; ez a lehető legfelszabadítóbb dolog a világon. Remélem tetszik. Sok szeretettel, Emma x”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek