Starity

Taylor Swift mindenről kitálal

2013. március 05. 16:04   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig kérdéses volt, hogy mi is történt Taylor és Harry között, de most kiderült, miért szakított a sztárpár.

hirdetés
Taylor Swift mindenről kitálal

Sosem derült ki, Taylor és Harry miért szakítottak, egészen máig. Most mindenről beszámol: mi is volt közte és a One Direction szívtiprója között. Taylor azóta nem tudott bízni az énekesben, mióta látott egy képet, ahol csókolózik egy másik lánnyal, ráadásul akkor, mikor még egy párt alkottak. Harry próbálta magát ugyan kimagyarázni, hogy csak egy ártatlan baráti puszi volt, pedig szerinte az inkább tűnt szenvedélyesnek, mint barátinak.

Taylor közeli barátja mesélt erről a továbbiakban: „Taylor ezek után adott még egy lehetőséget neki, de ugyanúgy minden lányra ránézett.” A Vanity Fair magazin szerint Harry bulimániája sem tetszett Taylornak (többek közt ezért is nevezték prűdnek az énekesnőt). „Egy éjszaka eltűnt, és Tay nem akarta, hogy ez még egyszer megtörténjen.”

Ugyan jó páran gondolták azt, hogy Taylor áll a szakítás mögött, de úgy fest, az újabb esélyek sem menthették meg a kapcsolatukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek