Starity

Eltitkolt testvére van Demi Lovatónak

2013. március 06. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő megdöbbentő interjút adott: mindeddig nem is tudott harmadik testvére létezéséről!

hirdetés
Eltitkolt testvére van Demi Lovatónak
Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Egy nemrégiben készült rádióinterjú során Demi Lovato elárulta, hogy van egy eltitkolt féltestvére, akit ő maga sem ismert eddig, és csak nemrég beszélt vele életében először!

„Igazából van egy harmadik lánytestvérem, akiről eddig nem is tudtam – mesélte Demi a Long Island-i web-rádióállomásnak, a WBLI-nek március negyedikén. – Idősebb, és egész életemben nem is ismertem. A harmincas éveiben jár.”

Természetesen Demi első kérdései között az szerepelt, miért nem kereste fel őt eddig a lány, aki azt felelte: „Sosem akartam azt éreztetni veled, hogy bármire is szükségem van tőled, mivel nem a hírnév egy szeletét szeretném megkapni.”

A lány kiléte érthető okokból még ismeretlen, az énekesnő nem is szerette volna megosztani a nevét a sajtóval, mivel attól fél, azonnal rászállnának a riporterek. Rajta kívül még két testvére van, egy idősebb és egy fiatalabb, Dallas és Madison.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek