Starity

Elhunyt Paul Bearer

2013. március 06. 12:12   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres WWE-legenda március ötödikén, az esti órákban örökre lehunyta a szemeit. 58 éves volt.

hirdetés
Elhunyt Paul Bearer

Paul Bearer – a kísérteties külsővel rendelkező menedzser, aki The Undertaker felkonferálója volt – kedd este hunyt el 58 éves korában.

Bearer – igazi nevén William Alvin „Bill” Moody – 1990-ben csatlakozott a WWE csapatához, akinek a hátborzongató, temetkezési vállalkozóhoz hasonló kinézetű karakter jutott, aki különböző, mára már világhírnek örvendő pankrátoroknak volt a menedzsere. Olyan híres sportolókat támogatott, mint például The Undertaker, Kane, Rick Rude, Vader vagy Mankind.

A halálának oka egyelőre ismeretlen, viszont a hírek szerint nagy valószínűséggel a betegségei miatt hunyt el, amik már évtizedek óta okoztak nála problémát, értve ezalatt a kóros elhízást és az epehólyag-elégtelenséget is.

A WWE cég a következőt nyilatkozta: „A WWE is értesült a szomorú hírről, és nagyon nehéz a fájdalmunkat tompítani. Moody 1991-ben debütált nálunk mint The Undertaker menedzsere, és ezután 20 évig a cég egyik fontos tagja volt. Szeretnénk részvétünket nyilvánítani a Moody családnak, barátoknak és rajongóknak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek