Starity

Rács mögé került a Terminátor 2 sztárja

2013. március 06. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Edward Furlongot hat hónapnyi letöltendő börtönbüntetésre ítélték, mivel megszegte a próbaidőt, és megtámadta exbarátnőjét.

hirdetés
Rács mögé került a Terminátor 2 sztárja
Fotó: AP Photo/Matt Sayles

A 35 éves színész igazi gyereksztárnak számított, miután szerepelt Arnie mellett az akció-kalandfilmben. Az utóbbi években viszont sajnos a botrányaitól volt hangos a sajtó, legutóbb októberben és novemberben tartóztatták le, végül tegnapelőtt ítéletet hirdettek: mivel megszegte a próbaidőt azzal, hogy megtámadta exbarátnőjét, hat hónapos börtönbüntetésre ítélték.

A rendőrök januárban vették őrizetbe a botrányhőst, miután exbarátnője, Keena jelentett ellene a rendőrségen. Furlong 2010-ben kapott felfüggesztett börtönbüntetést, akkor volt felesége, Rachael Kneeland vádolta meg azzal, hogy erőszakoskodott vele.

A színész élete akkor siklott ki, miután a hírnév árnyoldalait is megismerte. Alkohol- és drogfüggővé vált, megszámlálhatatlanul sokszor került rehabilitációs intézetbe, 2001-ben pedig túladagolással kórházba került.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek