Starity

Catherine Siachoque halálhírét keltették

2013. március 07. 10:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Catherine Siachoque halálhíre gyorsan terjedt az interneten, és megrázta rajongóit. Később kiderült, ez csak egy rosszindulatú pletyka volt, és a színésznőnek semmi baja.

hirdetés
Catherine Siachoque halálhírét keltették

Március elején a Facebookon terjedt el a hír, miszerint a Második esély, a Bűnös szerelem és az Elisa nyomában sztárja, a 41 éves kolumbiai színésznő, Catherine Siachoque az életét vesztette március negyedikén.

A hír megrázta a rajnogókat, akik a közösségi oldalon fejezték ki részvétüket és szomorúságukat. Voltak azonban olyanok is, akik nem hitték el a pletykát, és azt írták, hogy ez is csak egy olyan rosszindulatú, hamis híresztelés, mint amit már számos sztárról terjesztettek.

Máricus 5-én kiderült, hogy nekik volt igazuk. Többen megerősítették, hogy a színésznő él és virul, így tehát a rajongók megnyugodhattak. Nem ő az első sztár, aki efféle ízetlen tréfának esett áldozatul, alig egy hónapja még Bud Spencer állítólagos haláláról volt tele a sajtó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek