Starity

Sztárok, akik szerencsétlenek a színpadon

2013. március 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte nincs olyan híresség, aki ne bakizott volna már a nagyközönség előtt legalább egyszer; cikkünkben bemutatunk öt olyan balul elsült színpadi attrakciót, amelyeket sztárok követtek el.

hirdetés
Sztárok, akik szerencsétlenek a színpadon

Hatalmas tömeg előtt fellépni mindig nagy nyomással jár, és van, hogy balul sül el egy-egy lépés. Cikkünkben bemutatunk néhány hírességet, akiket egyszer-kétszer elkerült a szerencse a színpadon.

Jennifer Lawrence

Noha a gyönyörű színésznőtől megszokhattuk, hogy fergeteges beszédeket mond a színpadon, és nagyszerrű humorral operál, a színpadra lépés már nem sikerül mindig makulátlanul. Az idei SAG-díjkiosztón kék ruhakölteménye adta meg magát, egyszerűen leszakadt az alsórésze, így a sztár akaratlanul is megvillantotta a combját. A közelmúltban lezajlott 85. Oscar-gálán pedig a színpad felé igyekezve megbotlott a lépcsőn, elesett, és beütötte a homlokát. Szerencsére Jen mindkét esetben profin reagált, és emelt fővel vette át a díjakat.

Lady Gaga

Két esztendeje az extravagáns énekesnő Monster Ball koncertsorozatának houstoni állomásán felejthetetlen élménnyel gazdagította rajongóit. Az éneklés hevében Gaga valószínűleg nem gondolt bele, mennyire nem kifizetődő dolog a zongorára és annak székére szökkenni. Ennek köszönhetően a sztár szinte azonnal elvesztette az egyensúlyát, a szék kibillent a lába alól, ő pedig máris a zongora alatt találta magát. Gaga profizmusát mutatja azonban, hogy az incidens után is zavartalanul folytatta az éneklést.

Justin Bieber

A kanadai tinisztár meglepően lazán reagált, mikor az ősszel egyik koncertjén hirtelen rosszullét tört rá. Állítólag Bieber már a fellépés előtt jelezte, hogy nem érzi magát jól, ennek ellenére mégsem napolták el a koncertet. Arra azonban még ő sem számíthatott, hogy váratlanul hányingere támad – a színpad kellős közepén. Mivel onnan leszaladni már nem volt idő, több ezer rajongó szeme láttára elfordult, és helyben könnyített magán. A koncertre látogatók döbbenten figyelték a jelenetet, ám a sztár nem tulajdonított nagy jelentőséget a dolognak, folytatta a koncertet.

Beyoncé

Napjaink egyik legtehetségesebb énekesnője is bakizott már a színpadon, méghozzá igen látványosan. 2009-ben egyik koncertjén éneklés közben felsétált a színpadon található lépcsőre, majd visszafordult: ekkor akciófilmbe illő jelenet következett. A sztár megcsúszott, elesett, és fejjel előre legurult a lépcsőről. A rajongók rémülten figyelték az incidenst, Beyoncé azonban hamar felpattant, és ott folytatta az éneklést, ahol abbahagyta.

Pink

2010-ben Pink nürnbergi koncertjén egy rögzíthető hám segítségével próbált „repülni” a közönség felett. Ez azonban balul sült el: mikor az énekesnő elrugaszkodott a színpadtól, a kötelek megadták magukat, és a sztár a közönségbe zuhant. A koncertet félbe kellett szakítani, ugyanis Pink könnyebben megsérült az incidens során.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek