Starity

Sztártetoválások és jelentéseik

2013. március 07. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezen a héten is öt sztár tetoválását vesézzük ki, valamint bemutatjuk, hogy számukra azok valójában mit is jelentenek.

hirdetés
Sztártetoválások és jelentéseik

Manapság a tetoválás a legelterjedtebb divat egyike. Vannak, akik szívhez szóló motívumot varratnak, mások egy részeges este során gazdagodnak eggyel. Ez ugyanígy van a sztárok körében is, de vajon mit jelenthetnek számukra tetoválásaik? Cikksorozatunkban erre a kérdésre válaszolunk öt sztár bemutatásával.

Marie Mai

A kanadai énekesnő tíznél több tetoválással rendelkezik, ezért nem csoda, hogy mindegyikhez emlék fűzi. De talán a legjobban a bal karján lévő motívum a legkedvesebb számára. A Better Together felirat jelentése Jobb együtt, amit akkor varratott magára, amikor elkezdett randizni jelenlegi férjével.

SP

A magyar énekesnek csupán egy tetoválása van, de azt sem magától varratta testére. Elmondása szerint az ujján lévő Love felirat számára semmit nem jelent, mert barátai miatt csináltatta, fogadásból, egy átbulizott éjszaka után.

Erin McNaught

Az ausztrál modell 2012 óta él igazán a köztudatban, miután a híres rapper, Example eljegyezte őt. Sokan nem tudják, de Erin bal csuklóján egy madarat ábrázoló tetoválás díszeleg, amit azért varratott magára, hogy mindig emlékezzen arra, hogy ő szabad, és senki sem tudja őt megváltoztatni, vagy letéríteni a helyes útról.

Tom Parker

A The Wanted énekesének bőrét kettő tetoválás díszíti, az oldalán elhelyezkedő írás áll hozzá a legközelebb. A Rock&Roll feliratot varratta magára először, amit ezzel magyarázott: „A The Wanted alakulása után készült, és a zenei életemhez kapcsolódik.”

Professor Green

Mint azt előző cikkünkben is megírtuk, Stephen édesapja felakasztotta magát, így nagymamája nevelte fel. A rapper úgy akart előtte köszönetet mondani, hogy jobb felső karjára tetováltatta nagyanyja, Edie nevét, mely egy szívben helyezkedik el, ezzel is kifejezve, mennyire szívébe zárta őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek