Starity

Íme, a tíz legszebb sztártorta II.

2013. március 08. 14:02   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szülinapok életünk fontos pillanatai, ezt pedig általában egy nagy bulival és egy szép szülinapi tortával ünnepeljük meg. A sztárok sem tesznek másként, azonban a tortáik sokszor egészen szemet gyönyörködtető formákat öltenek. Most ilyen tortának mutatunk be nektek.

hirdetés
Íme, a tíz legszebb sztártorta II.

A tortákat általában mindenki szereti, legyen akár csokis vagy gyümölcsös, tejszínhabos vagy marcipános, mindenki megtalálja az ízléséhez közel állót. Így vannak ezzel kedvenc sztárjaink is, azonban ők az átlagemberrel ellentétben néha képesek elképesztő, már-már műalkotásnak számító süteményekkel ünnepelni a nagy napot. Egy évvel ezelőtt már mutattunk be nektek egy ilyen válogatást, most egy újabb adag következik.

Ne-Yo

A híres énekest nagyon ritkán látjuk valamiféle fejfedő nélkül, fejét mindig takarja egy kalap, így nem is volt kérdéses, hogy hogy fog kinézni 30. szülinapjára kapott tortája, amin a kalapok mellett hatalmas piros gyertyák is helyet kaptak.

Taylor Momsen

A színész-énekesnő sok amerikai tinihez hasonlóan hatalmas bulival ünnepelte a 16. életév betöltését, a 'sweet sixteen' parti egyik legfontosabb résztvevője pedig a szülinapi torta volt, ami Taylor esetében egy nagyon csajos, igazán szép remekmű lett.

Chris Brown

Az énekes 22. életévét egy nagy bulival kezdte, amit a Pure nevű night-klubban ünnepelt, a hely ezt megköszönvén egy igazán mutatós, graffiti stílusú tortával köszöntötte Christ.

Britney Spears

A pophercegnő tortáját nem aprózták el, az biztos, van benne anyag rendesen. Brit a 27. szülinapjára kapta a remekművet, valamint akkori nagylemezét, a Circust is ünnepelte vele, amely témája és stílusa szintén helyet kap a gigantikus méretű süteményen. Az asztalra helyezve még az énekesnőnél is magasabb.

Selena Gomez

Az akkor 18 éves lányt nem is egy, hanem egyszerre két tortával is meglepték barátai, az egyiken kis muffinokból kirakták Selena albumborítóját, a másik pedig egy igazi zöld kavalkád, helyet kap rajta sorozata, a Wizards of Waverly Place és mindenféle fontos dolog a színész-énekesnő életéből.

Pete Wentz

A Fall Out Boy gitárosa egy igazán kedves, aranyos tortát kapott 30. szülinapja alkalmából, a mű a zenész életévét jelöli, a nulla belsejében pedig volt kedvese, Ashlee Simspon és kisfiuk képe kapott helyet.

Nicole Scherzinger

Az énekesnő betöltötte a 33-at, születésnapi buliján pedig egy ilyen gigantikus méretű süteménnyel kedveskedtek neki, amit igazából mindenki csak fájó szívvel fogyasztana el, olyan jól sikerült. Nicole csajos tortáján helyet kap egy mikrofon, leopárdminta, fűző, hangjegyek és természetesen az énekesnő neve is.


Fotó: Wireimage

Nina Dobrev

Amikor a Vámpírnaplók sztárja betöltötte a 21. életévét, meg sem állt Las Vegasig, ahol egy óriási bulival ünnepelte azt, hogy már az Államokban is nagykorúnak számít. Partiján több híres kollégája mellett egy gyönyörű háromemeletes fehér-lila torta is részt vett, amin Nina nagy örömmel fújta el a gyertyákat.

Christina Aguilera

Az aranytorkú énekesnő egy nagyon ötletes tortával ünnepelte 31. életévét, egy rózsaszín elegáns ruhába öltözött test a torta része, a feje pedig már Christináé. A gyönyörű sütemény mellett helyet kapott még egy pink karneváli álarc is.

Ashley Tisdale

Chris Brownhoz hasonlóan a színésznő is a Pure nevű klubban ünnepelte születésnapját, szám szerint a 26-at, amire egy igazán hozzáillő, csajos rózsaszín tortát kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek