Starity

David Archuleta: új album, új klip

2010. augusztus 06. 01:01   |   Szerző: Nikaaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Archuletát már egy ideje nem láthattuk a zene csatornákon, de most itt van, és jön az új Archuleta-album! Már ízelítőt is kaptunk belőle, ami a The Other Side Of Down címet kapta! Sőt, egy klip is jött vele.

hirdetés
David Archuleta: új album, új klip

David röviden írt a hivatalos oldalán az új albumról:

„Szerintem szeretni fogjátok ezt az albumomat, aminek a The Other Side of Down címet adtam.A boltokban október 5-étől láthatjátok. Mivel rengeteg időm volt arra, hogy ihletet szerezzek, ezért több saját szám lesz az albumon, aminek segítségével remélem még jobban megismertek! Kérlek, még bírjátok ki október 5-ig! Az egyik kedvenc — saját 'készítésű' — dalomat már hallhattátok, a klip is kint van. Remélem tetszett, mert körülbelül ilyen stílusú lesz az egész album. Szóval 'találkozunk' október 5-étől!”

Sajnos az album borítójáról kép még nem került elő, de a Something 'Bout Love c. számhoz már találhatunk egyet, amit feljebb láthatsz is!

Most viszont térjünk vissza a kliphez, ami szerintem nagyon illik David stílusához, reméljük, tényleg ilyen lesz az egész album:

Nektek mi a véleményetek?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek