Starity

A Breaking Dawn szülési jelenete

2010. augusztus 06. 08:08   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akik olvasták a könyveket, már rég tudják, hogy mi lesz a 4. részben. Számukra biztosan nem lesznek meglepőek a következő Twilight Saga-rész történései. Már csak az a kérdés, hogy mivel a filmet két részre bontják, az első vagy a második részében kap majd teret a szülési jelenet.

hirdetés
A Breaking Dawn szülési jelenete

Ezzel kapcsolatban semmit nem lehet tudni, hogy mégis hol szedik ketté pontosan a könyvet. Az biztos, hogy így többet filmesíthetnek meg, mint amennyit egy filmbe belelehetett volna sűríteni — na meg az sem hátrány a Summit kiadónak, hogy ezen többet kaszál.

Az amerikai Ok magazinnak adott interjújában a Breaking Dawn forgatókönyv írója, Melissa Rosenberg izgalmas információt adott a nagyközönség tudtára a szülési jelenettel kapcsolatban: "Tudom mit szeretnék látni, ami nem más, mint a félelmetes élmény. Azt akarom, hogy érezzék Bella fájdalmát és félelmét. Azt szeretném, hogy ezt mindenki átérezze."

Továbbá azt is kijelentette, hogy nem kedvelné, ha a filmkockákon túl hátborzongatónak tűnne a szülés, ami Edwardnak nem valami ragyogó pillanat. "Azt akarom, hogy zsigeri legyen, szóval ez a legfontosabb. Hogy akarok látni-e méhlepényt? Nem, talán valaki más akarná, de én nem. Nem akarom látni, de hozzá tartozik."

Eddig is kérdés volt, vajon hogy oldják majd meg a jelenetet, hogy ne legyen túl brutális - de aki elolvasta a könyvet, már tudja, hogy ez kissé komplikált lesz. Nem lesz könnyű dolga a rendezőknek és a színészeknek sem, az biztos. A rajongók azonban már nagyon várják, hogy láthassák ezt is.

Vajon sikerül nekik felülmúlni az elvárásokat és élethűen ábrázolni a jelenetet?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek