Starity

Harmincéves lett Maite Perroni

2013. március 09. 12:12   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű hangjáról és a tehetséges színészi képességéről ismert mexikói lány ma ünnepli születésnapját. Íme, egy kis visszatekintés az elmúlt harminc évre.

hirdetés
Harmincéves lett Maite Perroni

Maite Perroni Beorlegui 1983. március 9-én látta meg a napvilágot Mexikóvárosban, Maite Beorlegui és Javier Perroni elsőszülött gyermekeként. Még csak tizenegy hónapos volt, amikor édesapja munkája miatt Guadalajarába költöztek. A család tizenkét évig élt a városban, ott született meg a színésznő három évvel fiatalabb testvére, Adolfo és a kilenc évvel fiatalabb Francisco.

18 éves korában elkísérte barátnőjét egy szereplőválógatásra, ahol rögtön beleszeretett a szakmába, így beiratkozott a Mexikóvárosban található Televisa Művészeti Oktatási Központjába (Centro de Educación Artística de Televisa). Ebben az iskolában tanulta a színészetet 2001–2004 között, így 2004-ben lediplomázott színésznőként.

Első szerepére nem kellett sokat várnia, hiszen ahogy lediplomázott, megkapta élete első szerepét a Rebelde című telenovellában. 2004 és 2006 között forgatták, 440 rész készült el, majd általa megalakult az RBD nevű popzenekar. A színésznőn kívül Anahí, Dulce María, Christian Chavez, Alfonso Herrera és Christopher Uckermann is tagja volt a bandának, ám 2008 végén feloszlottak. Ennek hála ismerte meg egykori szerelmét, Guido Larrist, akivel el is jegyezték egymást, azonban kapcsolatuknak négy év után, 2008-ban vége szakadt.

Miután a banda feloszlott, Maite a színészi karrierjére koncentrált, de az énekléssel sem hagyott fel teljesen. 2008. március 9-én kapott egy telefonhívást a Televisa sorozatgyártó cégtől, hogy megkapta élete első főszerepét, a Cuidado con el Ángelben mint Marichuy. A sorozatban William Levy alakította párját, akinek szintén ez volt az első főszerepe. Hazánkban Árva angyal címen kezdték vetíteni, még 2010-ben.

2009-ben újabb lehetőséget kapott, hogy főszereplőként bizonyítson, így megkapta a Mi Pecado főszerepét. A novellában Lucreciát alakította, és Eugenio Siller keltette életre sorozatbeli partnerét. Színésztársa nem volt teljesen ismeretlen számára, ugyanis együtt tanultak a színészképzőben, és azóta már legjobb barátokká váltak. A sorozat főcímdalát Maite és Reik adta elő.

2010-ben volt egy brazil turnéja, s még ez évben újra rátalálz a színésznőre a szerelem, Carlos de la Mota személyében, ám kapcsolatuk csak három hónapig tartott. Miután szakítottak, Perroni megkapta harmadik főszerepét a Triunfo del Amorban, ahol María Desamparadát alakította, újra William Levy oldalán. A telenovellát Mexikóban a főműsoridőben tűzték műsorra, mely Maiténak egy újabb kihívás volt. Hazánkban is leadták a sorozatot, Marichuy – A szerelem diadala címen, és a főszereplők nevét is átkeresztelték Marichuyra és Juan Miguelre. A sorozatban újra dalra fakadt, Marco Di Mauro oldalán.

A forgatása alatt újabb férfi hódította meg a tehetséges hölgy szívét. Ezúttal Mane de la Parrával alkotott egy párt, kapcsolatuk 2010 szeptemberében kezdődött, és 2012. december 18-án ért véget.

2012 elején leforgatta első filmjét, az El arribo Sierra de Conradót, ahol Ninfa karakterét ölthette magára. A film 1940-ben játszódik, és ez idáig még nem került bemutatásra. 2012 tavaszán megkapta a Cachito de Cielo főszerepét, ahol Renata Landeros szerepébe bújhatott. A sorozatban először Mane De La Parra, majd Pedro Fernández alakította párját. A novellában a színésznő újra dalra fakadt, a dalt pedig akkori párja, Mane írta neki.

2012 végén, miután szakított párjával, bejelentette, hogy egy időre New Yorkba költözik, ahol tánc- és énekórákon fog részt venni, 2013 nyarán pedig kiadja első szólóalbumát.

Nagyon boldog születésnapot kívánunk a tehetséges lánynak, és további sikereket a karrierjében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek