Starity

Top 10: hírességek lesifotósok ellen

2013. március 09. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nehéz dolog celebnek lenni, hiszen az undok paparazzók folyamatosan a nyomodban vannak. Íme, a legjobb tíz eset, mikor a hírességek visszavágtak.

hirdetés
Top 10: hírességek lesifotósok ellen

Ebben a cikkünkben összeállítottunk egy top 10 listát, amelyben bemutatjuk azokat a híres embereket, akik megelégelték a lesifotósok beszólogatását.

Adam Lambert

Visszatekintve 2010 szeptemberére, Adam nem mindig volt annyira nyugodt és toleráns, mint mostanában, amikor békésen cseveg a paparazzókkal. Egy szemtelen lesifotós a Miami Beachen kezdte el egészen közelről fotózgatni a pihenő sztárt, aki először kedvesen mosolygott, majd mikor csak nem ment el, és még be is szólogatott, úgy gondolta, a legjobb megoldás az lesz, ha eltulajdonítja a fényképezőgépét – persze az nem tűnt fel neki, hogy közben egy másik lesifotós dokumentálja az egész esetet. A fotós perelt, de ejtették a vádat, az ügyön kívül megegyeztek.

Britney Spears

Britney-t valószínűleg egész karrierje során kísérteni fogják ezek az esernyős, kopasz képek – holott nagyon büszkék lehetünk az énekesnőre, hogy kimászott a gödörből. Azonban ha egyszer szembetalálod magad ezzel a Britney-vel, jobban teszed, ha futsz! Sajnos a paparazzók nem fogadták meg ezt a tanácsot, így a végén egy majdnem törött kocsiablak és esernyő maradt a helyszínen.


Fotó: X17Online

Jude Law

Jude Law általában mindig úriemberként viselkedik, azonban egyszer sikerült képen törölnie egy női lesifotóst. A hölgy elmondta, hogy erősen képen vágta őt a csillag, nagyon fájt neki, és egészen biztos abban, hogy szándékos volt. A törvény emberei viszont úgy határoztak, hogy csak véletlenül történhetett, de azért bocsánatkérésre biztatták Jude-ot. Az igazságot már sosem tudjuk meg, azonban elnézve a képeket, van valami gonosz csillogás a szemében, így ki tudja...


Fotó: Splash News

Nicole Richie

Nicole-t a saját háza előtt kezdték el fotózni, amit rendkívül pimasz dolognak érzett, és felhoborodva kérte őket, hogy távozzanak, ez itt az ő magánszférája. Miután az eset megtörtént, Nicole jogi eljárás útjára lépett, hogy magánterületnek minősítsék a lakásának környékét – ez a lépés talán megfontoltabb volt, mint vizes palackokkal dobálni őket.


Fotó: WENN

Lily Allen

A brit énekesnő sem nagy rajongója a fotósoknak, ráadásul van, amikor rendesen a pohár aljára néz. Így amikor elhagyott egy klubot Londonban, megragadta a kamerát, és rúgni kezdte a lesifotóst. Az énekesnő barátja mentette meg a helyzetet, és elvitte a hölgyet a helyszínről.

Lily abba nem gondolt bele, hogy ezekkel a pompom lányokat megszégyenítő rúgásokkal tökéletes belátást kapunk a bugyijára.


Fotó: x17

Kanye West

2008-ban a rappert letartóztatták vandalizmus vádjával, hiszen szétzúzta egy lesifotós méregdrága kameráját – amelyben az asszisztense segített neki. Mindkettőt néhány óra közmunára ítélték, az esetet egy kamera dokumentálta.

Azonban Kanye nem nagyon bír magával, tavaly is történt pár incidense barátnője, Kim oldalán, aki megpróbálta visszafogni kedvesét – lássuk be, kevés sikerrel.

Sean Penn

Sean Penn-nek van valószínűleg a legrégebbi paparazzóverős esete, hiszen ő 1986-ban támadt rá egy lesifotósra. Amikor sanghaji sétájáról tért vissza, észrevette, hogy egy fotós van a szobájában. A színésznek rendesen eldurrant az agya, és a 9. emeletről lógatta ki őt. Letartóztatták gyilkossági kísérletért, azonban hamarosan szabadult a börtönből, és elhagyta az országot, a későbbiekben pedig végleg felmentették. Azt gondoljuk, a paparazzók jobb, ha inkább békén hagyják őt...

Hugh Grant

Hugh Grantnek van pár legendás esete. 2006-ban sült babot dobott az egyik fotósra, majd 2009-ben néhány ágyékrúgással köszöntötte a fotóst New Yorkban. Reméljük, a jövőben megtalálja a módját, hogy a bab és rúgás esetét valahogy keresztezze!

Justin Bieber

Biebs március 8-án támadt egy lesifotósra, miközben elhagyta a londoni szállodáját. A fiatal énekes egyre nehezebben bírja a celebkedéssel járó nyomást, így amikor az egyik riporter megjegyezte, hogy „takarodjon vissza Amerikába, és húzza fel a nadrágját”, Bieber úgy gondolta, hogy a legjobb megoldás az lesz, ha a torkának ugrik. Pechére vele volt a nagy darab biztonsági őre, aki könnyedén fogta vissza a mérges kanadai sztárt.

Justin, mi veled vagyunk!


Björk

Az énekesnő egy nemzetközi reptéren támadt egy fotósra, úgy, hogy letépte róla az inget. A paparazzó elmondta, hogy max négy képet készített a hölgyről, aki, amint ezt észrevette, elindult felé, és letépte a hátáról az ingjét, továbbá felszólította, hogy ne publikálja a készített képeket. Hát igen, a repülés mindig stresszes, Björk, mi megértünk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek