Starity

Selena Gomez apja lányával csajozott

2013. március 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieberen kívül másik fura fazon is szerepel Selena Gomez életében, méghozzá édesapja, aki kihasználta jelenlétét évekkel ezelőtt.

hirdetés
Selena Gomez apja lányával csajozott
Fotó: Harper's Bazaar

Selena nemrég nyíltan beszélt a Harper’s Bazaar riporterével legutóbbi interjújuk során, s megdöbbentő dolgot árult el édesapjával való kapcsolatáról: mikor gyerek volt, apja gyakran vitte őt sportbárokba. S hogy miért?

„Hétéves koromban apa gyakran ment a Hooters klubba, hogy meccseket nézzen, de feltűnt neki, ha vele megyek, a pincérnők körülötte legyeskednek. Szóval a közös időtöltésünk felét velem, a másikat a lányokkal töltötte. Ez amolyan közös dolog volt” – mesélte Selena.

Igaz, ami igaz, édesapjának könnyű dolga lehetett, hiszen melyik hölgy ne lenne oda a hétéves Selenáért? Ugyanakkor a történet rémesen ismerősnek hangzik, mivel Adam Sandler hasonló trükkel járt el Joey Lauren Adamsszel, a klasszikus Apafej című filmben is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek